Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2014 16:30 - Съществуват ли рептили и сред нас ли са
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 3850 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 02.12.2014 16:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Съществуват ли рептили и сред нас ли са         "We are of peace, ALWAYS"! /Съветвам Ви да четете линковете към статията, за по-пълно разбиране!/    
Рептил
Темата е доста игрива, може да се изопачи по такъв начин и ако оратора е добър, може да Ви убеди и в двете тези, че съществуват и че не съществуват. - Огледален свят! Медиите се опитват да ни убедят и в двете тези, създавайки когнетивен дисонанс! Ще се опитам да бъда обективен колкото мога. Разбира се, не очаквайте официална информация например от Уикипедия, това е все едно комунистите да дават новини от Запада. Просто не става така :D  Първо за по-незапознатите, от доста време се говори за съществуването на реална рептилоидна цивилизация, която живее паралелно с нас на земята. Те знаят за нас, но ние не знаем за тях. Имат телепатични умения /които може би са вид технология/ и умеят да сменят формата си /което може би е следствие на тази технология и не се променят наистина. Приличат си на рептили, но ние ги виждаме като нас/. 
Кралица Елизабет II рептил
Когато се изследва нещо подобно е добре да се види кога и от къде са тръгнали тези легенди. Ако метнем едно око в историята, ще видим, че доста отдавна хората са говорели за това и дори колкото по-назад отиваме, толкова по-често срещаме легенди и митове за тях. Легендите всъщност са народната памет-своеобразен огледален свят, който мислим за измислица, но всъщност е по-реален от това което мислим за "реалността". Когато нещо много важно се случи за един народ, той го помни чрез легендите и приказките. Тази памет е избирателна и не би останало нещо маловажно. Например в българските приказки и легенди, доста често се срещат рептилоидни същества, като хали, змейове, лами и други подобни. В тях "добрият" винаги  е малкият брат, а "лошият" е халата с 3 глави. Три глави може да метафора за три личности или три лица. С три глави е дявола във вечното произведение "Ад" на Данте Алигиери.  Северните страни говорят за русалки, които нищо чудно да се рептили живеещи под водата. В племето Зулу /това бяха тези от филмите дето го играят лошите в Африка, които постоянно водят войни/ до днес вярват в съществуването на рептили. Не просто го вярват, ами живеят с това напълно спокойно, приказките им са за рептили, легендите, вярванията. Дори има интервю с вожда им по темата. Доста е дълго но е интересно. Интересно е за племето да се спомене, че астрономическите им познания са доста напреднали, предвид сегашното им развитие. 
Шака Зулу
Тъй като няма как да се докажи твърдението, че съществуват, може само да предполагам, освен ако някой не види и не пипне рептил. Ок, някой ще каже, че научно за да се докаже, трябва да се изследва такъв. Добре, има логика, но е грешна.  За да разберем защо тази логика е напълно грешна, първо трябва да скочим още по-дълбоко в заешката дупка. Света в който живеем и по-скоро пространството и времето не са това което приемаме в ежедневието си. Нито живеем в триизмерен свят, нито времето тече така както ние си мислим. Логиката на която се базира науката е правилна, ако живеем в триизмерен свят и времето тече линейно от минало към бъдеще. Но тъй като реалността е друга, то следва и логиката ѝ също да е друга. Това е един дуалистичен свят /нашият/ където всичко може да бъде класифицирано като добро, лошо, има го, няма го, съществува, не съществува, доброто е само добро, а лошото-само лошо. В този свят логиката е, че съществува само и единствено тогава, ако го пипнеш или видиш. 
Всъщност това е доста грешно, в природата тези опростени модели не работят много много добре. Полезни са, но не са 100% верни.  Трябва да потърсим друга логика, която не е базирана на полярния модел "има-няма". Трябва просто да разширим съзнанието си и да си представим трета опция. Така, че нека не отхвърляме нещо, само защото науката не го е открила, тя отрича и Бог, но вярващите си вярват  и са дълбоко убедени в съществуването му. Същото е и с половината от  новите открития, съществуват на теория, не могат да ги пипнат, видят и опишат, а само виждат последиците от съществуването им, но това се приема за доказателство.... Науката е платена и обслужва интересите на Елита.  Изследователите на рептили казват, че много от известните личности са такива, актьори, певци, политиците и някои от водещите по новините.  Те са шейпшифтъри, тоест рептили, които могат да изглеждат като хора. Разбира се в това число можем да споменем и кралица Елизабет II, която не е нужно да си много навътре в нещата, за да усетиш, че е гущерка. Сега след като се пръкна и отрочето на Уилям и Мидълтън, е въпрос на време да се заговори и за това. Бебето се роди на много интересна дата. 22/7. Хората които разбират играта, вече са забелязали, че датата не е случайна, напротив, много точно е избрана. Да не говорим, че принц Уилям е роден в деня на лятното слънцестоене, а в деня на раждането на Кейт Мидълтън е имало лунно затъмнение. Можете да прочетете повече около наскоро излюпилото се рептилчетук! Теорията се базира на някои странни случки по време на живи предавания, наблюдения и всякакви доказателства. Има много много клипчета на уж рептили които си сменят формата в ефир или просто се виждат рептилските им очи. Ще предложа няколко клипа за пример:
   Има и много други разбира се. Потърсете!
Ок, да предположим, че сте прочели интервюто с Зулуския шаман, и съм Ви убедил в съществуването им. Време е да преминем на по-високо ниво. Ако сте напълно убедени в обратното, че всичко това са глупости, спрете до тук, ако горното Ви се струва невероятно, то следващите редове ще ме вкарат в психото.  Можете да прочетете това, достатъчно изчерпателно е за да спра аз да говоря.

                 „ДРАКОН (Змей, Ламя, Хала)                              Обща символика: Драконът е митично чудовище, присъстващо в културите на почти всички цивилизации. Като демоничен символ той се отъждествява с образа на змията. Думата "дракон" идва от гръцката DRAKON, произхождаща от  DERKOMAI, със значение на "гледам",  "фиксирам с поглед". Действително, някои дракони се характеризират със своя страшен поглед, като Горгоната Медуза, която според легендата вкаменявала с поглед. Образът на всевиждащия дракон от друга страна е символ на разкритието  и на философския камък.               В библейските и християнските традиции драконът е олицетворение на Антихриста, въплащение на Сатаната и варварщината (виж Новия Завет, Окровение на Йоана, гл. 13). В Християнството смазаните глави на чудовищата (драконите, Левиатана*) символизират победата на Христос над злото: "Ти си смазал главите на морските чудовища. Ти си строшил главите на Левиатана. Дал си го за ястие на людете, находящи се в пустинята". (Псалми, Псалм 74, 13-14). Драконите представляват също армията на Луцифер, противопоставена на ангелската армия на Бога.           В историята на вярванията, свързани с дракона, Пиер Карнак различава три големи етапа, три "епохи" на Дракона:   -          епоха на Космическия Дракон – изражение на силата на природата и Богът-Дракон;    -          епоха на Дракона-Пазач – символ на предпазващия принцип;    -          епоха на лошия и Злокобния Дракон – олицетворение на злото.               Драконът символно се свързва с четирите елемента:   -          принадлежи към земята посредством своята същност на влечуго и това, че понякога живее сред скали и в пещери;  
  -          принадлежи към небесния свят, посредством своите крила  
  -          принадлежи към водния свят, защото обитава най-често водни пространства – реки, езера, морета;  
  -        свързан е с огъня и огнената стихия посредством способността си да бълва огън или реки от лава.        Драконът не случайно е почитан в Китай, където му придават особено място и значение. Там той е символ на императивната небесна мощ и на царската сила, олицетворение на кралските функции и ритмиката на живота, гарантиращи порядък и благополучие. По тази причина Др. е станал емблема на китайските императори, където е проява на тяхната пълна власт. Небесен и хтоничен (земен), пазач на водите и бълващ огън, едновременно символ на ИН и ЯН началото, китайския дракон обединява противоположните принципи в света – огън и вода, небе и земя. В Китай драконите са част от основополагащите митове на китайската цивилизация, където всички велики императори са царували под знака на дракона и се наричали "Син на Дракона". Дори в не толкова далечната 1894 г. губернаторът на провинция Мук Ден забранил строежът на железница, защото се вярвало, че на определеното място живеел дракон и имало опасения, че влаковете щели да строшат гръбнака на чудовището.         Гръцката митология също е изпълнена с драконови същества: Тифон – син на Гея и Тартар, диво хтоническо чудовище със сто глави; Хидрата от Лерна; Злата триглава Химера - дете на Ехидна и Тифон; Цербер – триглавото куче на Ада; Сфинкс – с лице и гърди на жена, тяло на лъв и крила на птица; Ладон – дракон-пазач на златните ябълки в градината на Хесперидите, убит по-късно от Херакъл; Сцила – шестоглав пещерен дракон; Харибда – чудовище на водовъртежа и т.н.” Източник на цитата : Алхимични шотове

Виж повече ТУК
 


Тагове:   НАС,   съществуват,   сред,   рептили,


Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. plushok - Дано и ....
02.12.2014 18:08
Дано и аз не съм едно от тях .... с моята нормална телесна температура около 34 градуса :)
Хареса ми, благодаря!
цитирай
2. zahariada - Благодаря!
02.12.2014 19:24
Благодаря ти!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745533
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031